Pengene er bedst i dine lommer

By 09/11/2017Politik

Magnus Denlov (I), byrådskandidat til KV-17

Vi er i Liberal Alliance af den overbevisning, at alle borgere bedst ved, hvordan de skal leve deres liv, og vi er også sikker på, at du ved bedre, hvordan du skal leve dit liv, end de politikere, som sidder på rådhuset.

Hvad du ønsker at bruge dine penge på, bør kun være op til dig.

Derfor er det en prioritet for Liberal Alliance Allerød, at vi får kigget på kommuneskatten i Allerød, for vi ser den nemlig gerne sænket.

En skattelettelse på 1 pct.-point vil i Allerød Kommune betyde, at den enkelte får langt mere luft i hverdagen. Det samme gælder familier og alt i alt alle borgere i Allerød.

Ifølge vores plan vil en lettelse på 1 pct.-point betyde følgende for familier med to børn årligt:

– LO-par: 4.661 kr.

– Funktionær-par: 6.926 kr.

– Direktørpar: 11.607 kr.

– Kontanthjælpspar: 2.654 kr.

Derudover vil den udeboende studerende med et fritidsjob kunne se frem til 1.478 kr ekstra om året, samtidigt med at et pensioneret ægtepar kan regne med 1.838 kr. årligt sparet i skat.

De penge skal primært komme fra at bruge mindre på administration og bureaukrati i kommunen, derudover et øget brug af private leverandører, da en række analyser viser, at vi har et million potentiale, og det er vel egentlig kun almindeligt økonomisk mådehold – det er jo andre menneskers penge vi arbejder med i byråd

Leave a Reply